RCS - Vlissingen: Doelpunten, kaarten, emoties en pittige uitspraken

De voetbalderby tussen RCS en Vlissingen is vanmiddag gewonnen door de ploeg van Ruud Pennings: 0-3. De Souburgers beëindigden de wedstrijd op sportpark De Alblas met negen spelers omdat André Siereveld (89e minuut) en Steven Visser (93e minuut) hun tweede gele kaart kregen voorgehouden en konden inrukken.

Ongeveer dertienhonderd toeschouwers zagen dat de Walcherse eersteklassers aan elkaar gewaagd waren, maar voor rust geen doelpunt wisten te maken. De eerste helft werd overigens even onderbroken door de scheidsrechter omdat die overleg wilde voeren met één van zijn assistenten.

VC Vlissingen nam na ruim een uur spelen de leiding. Nadat RCS'er Alfaro Pentury de bal tegen zijn arm had gekregen, mocht Vlissingen een strafschop nemen. Björn Langeveld deed vanaf elf meter wat hij moest doen: 0-1.

Pas in de slotminuten stelde Raymond Wolff, de grote man aan Vlissingse zijde, de winst veilig: 0-2.

RCS moest met tien man verder omdat André Siereveld volgens de scheidsrechter te ruw verhaal kwam halen na een onbestrafte handsbal van Vlissingen.

In blessuretijd mocht ook Steven Visser vroegtijdig gaan douchen. Na een overtreding kreeg hij zijn tweede gele kaart. De vrije trap die daarop volgde werd ingeschoten door Randy de Dreu: 0-3.

Видео RCS - Vlissingen: Doelpunten, kaarten, emoties en pittige uitspraken канала dePZC