Загрузка страницы

Бог взяв мене за плече | Помоліться за мене

Сьогодні в гостях у Помоліться за мене Богдан Шафаренко. Він поділиться досвідом побудови власних стосунків з Богом. Богдан ріс у звичайній християнській сім'ї, яка навчалась слідувати біблійним принципам. Після хрещення він зіткнувся з проблемою відсутності власних досвідів з Богом. Тому його життя ніби стояло на місці: Богдан відвідував церкву, але не бачив у цьому переконливої користі. Одного разу на молодіжному заході ведучий закликав всіх присутніх до тривалих особистих молитв. Учасники мали знайти тихе місце і наодинці протягом 20 хвилин молитися лише про одну тему. Таких блоки було три. Спочатку Богданові сподобалась ця ідея. Але під час останнього блоку він відчув ніби просто розмовляє сам із собою. Це і було точкою зміни. Як Бог діяв далі ми почуємо сьогодні в етері.
Посилання на молитовну групу: https://us02web.zoom.us/j/81140868305?pwd=MWZNb1UxUDR0dGJ0Q1JFSjZyWTh6dz09

🙏Підтримайте канал та наше служіння https://kmc.hope.ua/#donate
🔔Підписуйтесь на наш канал, щоб не пропускати нові відео https://www.youtube.com/channel/UCWXyKcNlNBSQfL2NeWtvvwg?view_as=subscriber

✅Приєднуйтесь до нас на Facebook https://www.facebook.com/pg/molitvazamenya/about/?ref=page_internal

Видео Бог взяв мене за плече | Помоліться за мене канала Помоліться за мене
Показать
Комментарии отсутствуют
Введите заголовок:

Введите адрес ссылки:

Введите адрес видео с YouTube:

Зарегистрируйтесь или войдите с
Информация о видео
17 мая 2024 г. 9:37:44
00:30:01
Другие видео канала
Правильне рішення. 25.11.2021 | Помоліться за мене | телеканал НадіяПравильне рішення. 25.11.2021 | Помоліться за мене | телеканал НадіяОперація не потрібна | Помоліться за менеОперація не потрібна | Помоліться за менеВыжить во время взрыва | молитвенный опыт | помолитесь за меня | помоліться за мене |телеканал НадіяВыжить во время взрыва | молитвенный опыт | помолитесь за меня | помоліться за мене |телеканал НадіяМолитва подяки. 24.06.2021 | Помоліться за мене | Помолитесь за меня | Свидетельство верыМолитва подяки. 24.06.2021 | Помоліться за мене | Помолитесь за меня | Свидетельство верыМолився і Бог допоміг знайти техніку для ведення блогу | Помоліться за менеМолився і Бог допоміг знайти техніку для ведення блогу | Помоліться за менеБог перетворює наші слабкості в досвіди | Помоліться за менеБог перетворює наші слабкості в досвіди | Помоліться за менеВажка евакуація із Ворзеля під обстрілами | Помоліться за менеВажка евакуація із Ворзеля під обстрілами | Помоліться за менеНевипадкова зустріч | Помоліться за менеНевипадкова зустріч | Помоліться за менеЖити біля аеропорту | Помоліться за менеЖити біля аеропорту | Помоліться за менеГосподь попіклувався про воду та хліб в перщі дні війни та окупації Херсона |Помоліться за менеГосподь попіклувався про воду та хліб в перщі дні війни та окупації Херсона |Помоліться за менеБог звертається до людей через книги | Помоліться за менеБог звертається до людей через книги | Помоліться за менеБог веде, якщо довіряти Йому | Помоліться за менеБог веде, якщо довіряти Йому | Помоліться за менеБог благословив в служінні людям, які евакуювались | Помоліться за менеБог благословив в служінні людям, які евакуювались | Помоліться за менеШлях через кохання до Бога. Як одна зустріч змінила все | Помоліться за менеШлях через кохання до Бога. Як одна зустріч змінила все | Помоліться за менеБог врятував під час окупації і допоміг виїхати подалі від біди | Помоліться за менеБог врятував під час окупації і допоміг виїхати подалі від біди | Помоліться за менеЧому молитва Отче наш э найважливіша? | питання про молитву |помоліться за мене | помолитесь за меняЧому молитва Отче наш э найважливіша? | питання про молитву |помоліться за мене | помолитесь за меняУ Бога є план - у мене призначення | Помоліться за менеУ Бога є план - у мене призначення | Помоліться за менеЯк виживали в окупованому Херсоні. Бог завжди поруч | Помоліться за менеЯк виживали в окупованому Херсоні. Бог завжди поруч | Помоліться за менеБог навчив мене служити дітям | Помоліться за менеБог навчив мене служити дітям | Помоліться за менеЧому здається, що Бог не чує молитви? | Помоліться за менеЧому здається, що Бог не чує молитви? | Помоліться за мене
Яндекс.Метрика