Aorc Lebo Vastgoed 1 - CFE Ciba/VDL 1

Afgelopen vrijdag heeft ons 1e team goede zaken gedaan door met 7 -- 5 te winnen van de kampioen van verleden jaar. Het publiek was in grote getale gekomen om te zien hoe ons team zou presteren tegen CFE met sterspeler Karim Bali in de gelederen.
AORC/LEBO VASTGOED werd gelijk onder druk gezet, maar wist toch snel de 1 -- 0 voorsprong te nemen. CFE bleef aanvallen en dit resulteerde in een 1 -- 2 ruststand. CFE mocht na rust aftrappen en zette gelijk AORC/Lebo Vastgoed onder druk. Binnen een minuut hadden zij de kans om de 1 -- 3 te maken, maar een grote kans werd gemist. Vanaf dit moment voerde AORC/Lebo Vastgoed de druk op CFE op en toen bleek, dat de gasten verdedigend kwetsbaar waren. Mooie aanvallen resulteerden in de gelijkmaker. AORC/Lebo Vastgoed bleef de aanval zoeken, maar toch slaagden de gasten erin om weer op voorsprong te komen 2 -- 3. AORC/Lebo Vastgoed liet zich hier niet door ontmoedigen en slaagde er in om op een 5 -- 3 voorsprong te komen. Het werd weer spannend na de aansluitingstreffer maar uiteindelijk liep AORC/Lebo Vastgoed toch uit naar een 7 -- 4 voorsprong. Een wanhoopsoffensief van CFE met een veldspeler als keeper resulteerde nog in 1 treffer. Grote man bij AORC/Lebo Vastgoed was deze avond Mo Boutaka, die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde, 3 treffers en een assist. Maar bovenal was het een uitstekende team prestatie! Door dit resultaat stijgt AORC/Lebo Vastgoed naar de 6e plaats, waar wij natuurlijk erg trots op zijn!
Bron: Aorc
AMSTERDAM -- Het lopende seizoen kan voor de zaalvoetballers van CFE Ciba/VDL met de winterstop in het vooruitzicht zo goed als mislukt worden beschouwd. Na de 7-5 nederlaag tegen nieuwkomer AORC staat de landskampioen en bekerwinnaar van vorig seizoen vierde van onderen.
Uitzicht op betere tijden zijn nog ver weg.
Bij rust leek er niets nog aan de hand. De Eindhovenaren stonden door doelpunten van Mo Allouch en Najib El Allouchi met 2-1 voor en hadden het duel onder controle. Vlak na de pauze viel de 2-2. Meteen daarna maakt Adil Zouthane er 2-3 van.
Vervolgens liet CFE Ciba/VDL door eigen falen AORC terug in de wedstrijd komen. Bij 5-3, met een vijfde veldspeler als keeper, kwam CFE nog een keer terug door Mo Allouch. Bij 7-4 nam Adil Zouthane in de slotfase de laatste treffer voor zijn rekening.
Bron: Eindhovens Dagblad