Загрузка страницы

Rentree keeper Edwin van der Sar tijdens Noordwijk - Jodan Boys

Met Edwin van der Sar onder de lat heeft Noordwijk zaterdag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Jodan Boys (Gouda). Een bittere teleurstelling voor de thuisploeg, want het kampioenschap kan Noordwijk door dit puntenverlies vermoedelijk op zijn buik schrijven. Koploper Quick Boys heeft nu zes punten voorsprong op de nummer twee van de ranglijst met nog zeven wedstrijden te spelen.

Noordwijk was letterlijk in de ban van Van der Sar. De eenmalige terugkeer van de recordinternational trok ruim 2500 toeschouwers naar sportpark Duinwetering. De 45-jarige Van der Sar kreeg het Noordwijk-complex in extase toen hij vlak voor rust een strafschop van Jorn van Lunteren keerde.

Mo Bellahcen kan met een grote grijns van het veld afstappen, want hij scoorde in de 73ste minuut de 0-1. Het leek het winnende doelpunt te zijn, en dan was de titel definitief uit zicht verdwenen, maar niets bleek minder waar: Jaap van Duijn maakte in blessuretijd 1-1 namens Noordwijk.

Het commentaar bij de beelden is van Jim van der Deijl.

---------------------------------------------

Former Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar saved a penalty for former club Noordwijk after coming out of retirement on Saturday.

Van der Sar, who is the most capped player in Netherlands history, returned to play a one-off match for his former club in the Dutch fourth division.

The club where Van der Sar began his career is currently struggling with an injury crisis and had no fit goalkeeper available to play against Jodan Boys.

Видео Rentree keeper Edwin van der Sar tijdens Noordwijk - Jodan Boys канала Omroep West