Загрузка страницы

Де Ти в моїх проблемах?! - Александр Побережнюк проповедь

08.03.2017
Презентація теми
Господь! Ми дякуємо Тобі, що можемо приходити до Тебе з вірою, Ти чуєш нас, даєш відповідь. Ти є надія, допомога, охорона. Напевно кожний із нас переживав це у своєму житті, але іноді нам здається що Господь далеко від нас, не чує і не відповідає на наші молитви. Бог завжди поряд з тобою у всіх обставинах життя. Слід пам’ятати, що Бог обов’язково почує наші молитви і завжди прийме наші каяття, якщо воно линуть від щирого серця «…Він не змучується та не втомлюється, і не збагненний розум Його.»Господь бачить бажання, мотиви нашого серця, перед Ним все відкрито.
Де Бог, коли стаєтьсянещастя?Це не означає,щоті, хтознають Бога, уникнутьтруднощів у житті. Не уникнуть. Реальністьпоказує нам, що у нас будутьпроблеми у житті.Пам’ятай жодна проблема не є заскладною для Бога. Вінбільший за усіпроблеми з якими ми можемо зустрічатися, і Він не залишає нас наодинці з ними.Коли приходять труднощі Бог не забирає проблему, але Він дає силу для подолання тої чи іншої перешкоди. Його бажання щоб ми мали силу долати випробування і загартовували свого духовного чоловіка. Коли ми приймаємо силу Святого Духа, Він починає діяти в нашому серці формуючи в нас характер, правильні думки.Слово Боже говорить до нас що саме Господь наш помічник в важких життєвих обставинах «Він змученому дає силу, а безсилому міць.» (Ісая 40:29)Якщо перебуваючи в скорботах ми припиняємо молитися, ми припиняємо боротися. Якщо ми припиняємо молитися, це означає, що ми припиняємо вірити. Коли ми віримо, тоді ми молимося. Коли ми молимося, тоді діє Господь. Саме терпіння скорбот навчає старанніше молитися Богу і у Нього шукати допомоги і підкріплення, на Нього сподіватися серед усяких лих справжнього життя.
Слово Боже говорить до наших сердець, що одним з великих результатів скорботи є те, що вони виробляютьв нас терпіння і витривалість, щоб ми могли бачити вірність Бога у своєму житті і знали, що ми дійсно Його.Найбільшатрудність, щовиникаєпід час випробувань, - це проблема мовчання Бога. Ми повинніприйнятицемовчання. Можнасказати, що молитва - цемірилонашоївіри. Мовчання Бога нерідкостаєвипробуванням для нашоївіри. І як важливо для кожного християнина не втрачати надію, а просити у Бога сили проходити через випробування відчуваючи що поряд з нами є наш Небесний Батько! Але чилогічноочікувати, щоБог відразу ж відповість на нашіпрохання? Бог вільний - Вінможевідповісти в потрібний момент. Ми схильнішукати легких способіввирішення проблем, але Він же знає, як буденайкраще для тебе і для мене. Якби Бог відразу ж, відповідав на всінашіпрохання, скількицінностейприйшло б в занепад! І часто ми розуміємоцетількитоді, коли сама проблема вжепозаду.
На сторінках Священного Писання Бог записана історична подія виходу Ізраїльського народу з Єгипту. Бог не відразу направив народ в Обіцяну землю, Він повів їх через пустелю щоб показати Свою славу, силу і щоб народ побачив Божу велич і могутність.В Писанні, ми бачимо, як народ радів, коли Бог вивів його з Єгипту: вони співали пісні, звеличували Господа. Але коли приходили труднощі народ відразу починав нарікати на Моїсея, на Бога. Коли Бог виводить, Він не веде нас по дорозі встеленим трояндами. Бог нас проводить через різні важкі випробування. Коли приходить багато труднощів, руки опускаються... А коли опускаються руки, хочеться просто здатися і нічого не хочеться робити. Іноді ми навіть не усвідомлюємо що через наші випробування Господь може зробити велику славу. Сила Божа сильніше всякої людської сили, сильніше всяких перешкод, проблем і труднощів тож варто довірити своє життя Богу.
Віра Моїсея:
• довіра Божому Слову;
• впевненість у невидимому;
«А віра то підстава сподіваного, доказ небаченого.» (До Євреїв 11:1)
• витримав тиск народу;

Віра народу:
• залежність від обставин;
• недовіра;
• ремствування;
«Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію.» (Єремія 29:11)Ми повинні полюбити те, що від Бога. Все, що приходить від Бога, приходить через віру.Ми спасенні благодаттю через віру.Віра приходить через Слово Боже, тому Слово Боже - це фундамент, на якому повинно будуватися наше життя. Давай, віддамо Йому славу! Амінь!

Видео Де Ти в моїх проблемах?! - Александр Побережнюк проповедь канала церква Ковчег Київ
Показать
Комментарии отсутствуют
Введите заголовок:

Введите адрес ссылки:

Введите адрес видео с YouTube:

Зарегистрируйтесь или войдите с
Информация о видео
10 марта 2017 г. 10:14:49
00:44:19
Яндекс.Метрика