Загрузка...

Phonics sounds in tamil.Jolly phonics sounds in tamil. Group 2 Jolly phonics alphabet in tamil

In this video learn the jolly phonics sounds in tamil.JM phonics channel learn the english language easy to readPhonics
Vowel
A=அ
O=அ
U=அ
I=இ
E=எ

Consonants
C=க் B=ப்1 D=ட்1

F =ஃப்

G=க்1 P=ப் T=ட் H=ஹ
K=க்
Q=க்

J=ஜ் L=ல் M=ம் N=ன் R=ர் s=ஸ் v=வ் y=ய்
X=ஸ் w=வ்
Z=ஸ்


Consonants vowels chart

vowels
alphabet consonants a o u i e
ஃ அ அ அ இ எ
c க் Ca=க Co=க Cu=க Ci=கி Ce=கெ
k க் Ka=க Ko=க Ku=க Ki=கி Ke=கெ
g க்1 Ga=க1 Go=க1 Gu=க1 Gi=கி1 Ge=கெ1

B ப்1 Ba=ப1 Bo=ப1 Bu=ப1 Bi=பி1 Be=பெ1
P ப் Pa=ப Po=ப Pu=ப Pi=பி Pe=பெ

d ட்1 Da=ட1 Do=ட1 Du=ட1 Di=டி1` De=டெ1
t ட் Ta=ட To=ட Tu=ட Ti=டி Te=டெ

f ஃப் Fa=ப Fo=ப Fu=ப Fi=பி Fe=பெ

h ஹ Ha=ஹ Ho=ஹ Hu=ஹ Hi=ஹி He=ஹெ
j ஜ் Ja=ஜ Jo=ஜ Ju=ஜ Ji=ஜி Je=ஜெ
l ல் La=ல Lo=ல Lu=ல Li=லி Le=லெ
m ம் Ma=ம Mo=ம Mu=ம Mi=மி Me=மெ
n ன் Na=ன No=ன Nu=ன Ni=னி Ne=னெ
r ர் Ra=ர Ro=ர Ru=ர Ri=ரி Re=ரெ

s ஸ் Sa=ஸ So=ஸ Su=ஸ Si=ஸி Se=ஸெ
x ஸ் xa=ஸ xo=ஸ xu=ஸ Xi=ஸி Xe=ஸெ
z ஸ் Za=ஸ Zo=ஸ Zu=ஸ Zi=ஸி Ze=ஸெ

v வ் Va=வ Vo=வ Vu=வ Vi=வி Ve=வெ
w வ் Wa=வ Wo=வ Wu=வ Wi=வி We=வெ
y ய் Ya=ய Yo=ய Yu=ய Yi=யி Ye=யெ
D

Long vowels word family

A family e family I family
ae =a
ai = a ee =ஈ
ea = e i-e =i
ie=i
ay =a - e =e igh=iக்
- y = ய் -y==ய்
- ey = யெ -ind=inட்
e-e-ஈ ild
ie

o family u family
o-e=o u-e
oe =o ue=u
oa =o -ew=e
-o =o -ui=u
-ow=o
-old
-ost

Vowels team
Ai
Ow
Ea
Aw
Oi ee oy oa oo=ஊ
Blending letter
Bl=ப்ல் Cl=க்ல் Fl=ஃப்ல் Gl=க்ல் Pl=ப்ல் Sl=ஸ்ல்
Br=ப்ர் Cr=க்ர் Fr=ஃப்ர் Gr=க்ர் Pr=ப்ர் Tr=ட்ர் Wr=வ்ர் Thr=த்ர் Dr=ட்ர்
St=ஸ்ட் Sp=ஸ்ப் Sn=ஸ்ன் Sc=ஸ்க் Sk=ஸ்க்
Dw=ட்வ் Sw=ஸ்வ் Tw=ட்வ்



Final blends
-st=ஸ்ட் -sk=ஸ்க் -sp=ஸ்ப் -nd=ன்ட் -nt=ன்ட்
-nk=ன்க் -mp=ம்ப் -rd=ர்ட் -ld=ல்ட் -lp=ல்ப்
-rk=ர்க் -lt=ல்ட் -lf=ல்ஃப் --pt=ப்ட் -ft=ஃப்ட்
-ct=க்ட் -rd=ர்ட் -er=எர் -ir=இர் Ur=அர்


digraphs
Ch=ச் Sh=ஷ் Th=த்
Ph=ஃப்அ Gh-ck=க் Wh=வ்வ
Str=ஸ்ட்ர் Ng-ing=ங்



Dipthongs
Ow and ou=ஔ Oi and oy=ய்


Triple cluster
Scr=ஸ்க்ர் Str=ஸ்ட்ர் Shr=ஸ்ர் Thr=த்ர்
Spl=ஸ்ப்ல் Spr=ஸ்ப்ர் Squ=ஸ்க்யு

Видео Phonics sounds in tamil.Jolly phonics sounds in tamil. Group 2 Jolly phonics alphabet in tamil канала JM PHONICS
Страницу в закладки Мои закладки
Все заметки Новая заметка Страницу в заметки