Загрузка страницы

Алексей Демидович - Пасха 2022

Майже дві тисячі років тому було заплачено ціну за наші гріхи. Ісус Христос помер за наше минуле і воскрес для нашого оправдання. Пасха - це перемога життя над смертю. Це гарантія нашого з вами воскресіння.

«Я воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити.» Івана 11:25

Воскресіння Ісуса дає нам надію на те, що світло переможе темряву.
Війна закінчиться.
Прийде звільнення.
Христове воскресіння буде і для нашої землі.

Христос воскрес!

Видео Алексей Демидович - Пасха 2022 канала InstalGod.tv
Показать
Комментарии отсутствуют
Введите заголовок:

Введите адрес ссылки:

Введите адрес видео с YouTube:

Зарегистрируйтесь или войдите с
Информация о видео
24 апреля 2022 г. 10:00:12
00:02:37
Другие видео канала
Ми отримали класний досвід разом із фондом «ми поруч» у зйомці короткометражного фільму.Ми отримали класний досвід разом із фондом «ми поруч» у зйомці короткометражного фільму.А ми продовжуємо наші зйомки!А ми продовжуємо наші зйомки!Спати вночі, це не про нас!Спати вночі, це не про нас!Чому Ісус-все, що нам потрібно?Чому Ісус-все, що нам потрібно?Топ-7 надихаючих християнських фільмівТоп-7 надихаючих християнських фільмів«10 правил щасливого сімейного життя»«10 правил щасливого сімейного життя»Я лиш спробую…😅Я лиш спробую…😅Довірся Богу!Довірся Богу!В чому ж парадокс інтернету?В чому ж парадокс інтернету?Він завжди вчасно! 💙💛 #motivation #religion #oneyearold #christianworship #ukraineВін завжди вчасно! 💙💛 #motivation #religion #oneyearold #christianworship #ukraineПоради для виховання дітей від Григорчука ОлександраПоради для виховання дітей від Григорчука ОлександраЦьому чоловіку 100 років ! #motivation #religion #vtrende #oneyearold #refugees #ukraineЦьому чоловіку 100 років ! #motivation #religion #vtrende #oneyearold #refugees #ukraineЯк часто ти зраджуєш своїй коханій людині? #motivation #religion #vtrendeЯк часто ти зраджуєш своїй коханій людині? #motivation #religion #vtrendeЩо Бог тобі дав? #motivation #religion #vtrende #christianworship #oneyearold #refugees #ukraineЩо Бог тобі дав? #motivation #religion #vtrende #christianworship #oneyearold #refugees #ukraineЗнак від Бога? 🥰✨ #motivation #religion #vtrende #christianworshipЗнак від Бога? 🥰✨ #motivation #religion #vtrende #christianworship«Побачиш коли….» #motivation #religion #vtrende #christianworship #oneyearold«Побачиш коли….» #motivation #religion #vtrende #christianworship #oneyearoldМолитва за Україну разом із президентом #ukrainewar #warinukraine #ukraine #refugees #oneyearoldМолитва за Україну разом із президентом #ukrainewar #warinukraine #ukraine #refugees #oneyearold«Що б не відбувалося..» #motivation #religion #vtrende #christianworship«Що б не відбувалося..» #motivation #religion #vtrende #christianworship5 порад дівчатам, які хочуть вийти заміж #motivation5 порад дівчатам, які хочуть вийти заміж #motivationВін точно не залишить! #motivation #religion #god #live #oneyearold #refugees #ukraineВін точно не залишить! #motivation #religion #god #live #oneyearold #refugees #ukraineТоп 5 порад для сімейних пар, від Григорчука Олександра #сімя #щастя #live #god #motivationТоп 5 порад для сімейних пар, від Григорчука Олександра #сімя #щастя #live #god #motivation
Яндекс.Метрика