Valur 1 - Skogås HK, 15-14, egentligen 15-15, 1:a halvlek, Partille Cup 20170707.
En match som var vår, vi ledde nästan hela tiden. Vi gör 15-15 i sista sekunden eller på övertid, domaren godkänner målet och blåser av matchen dvs det blev 15-15, då protesterar Valurs coach att det är två sekunder över matchtid och får med sig domarna, vilket gör att dom tar bort vårat mål. helt felaktigt domslut. Vi undersöker möjligheterna att överklaga och det går bra, det kostar 500 kr och med tanke på att vi har allt på film så är chansen stor att vi vinner. Efter en omröstning hos grabbarna som luften lite gått ur så väljer vi att inte överklaga, trist slut.

Видео Valur 1 - Skogås HK, 15-14, egentligen 15-15, 1:a halvlek, Partille Cup 20170707 канала watteus