zo 20 jan 2008 20:30 Cercle - Genk 5 - 1

Racing Genk gaat af tegen Cercle Brugge
za 19/01/08 - Cercle Brugge heeft Racing Genk een pandoering gegeven: de ploeg van Glen De Boeck scoorde vijf doelpunten. Voor Cercle is het de vierde zege op een rij, Genk pakt nul op zes.

Cercle en Genk serveerden geen groots spektakel voor de rust. Bij Cercle swingde het nog niet, Gombami trapte in de handen van Bailly, De Sutter knalde over het doel. De fans veerden op toen De Sutter scoorde, maar de goal werd afgekeurd.

Kort voor de pauze was het wel 1-0. Boi zette voor, De Sutter (foto) kopte raak. Bij Genk lukte bijna niks.

Na de rust maakte Cercle snel 2-0. Boi gaf weer de assist en Lolo werd weer afgetroefd, deze keer door Jasjtsjoek.

Genk kreeg één kans om de spanning in de wedstrijd terug te brengen, maar Barda kopte een uitstekende mogelijkheid naast.

Niet veel later besliste De Smet de wedstrijd. Caillet kon enkel kijken naar De Smets schijnbeweging en die trapte door de benen van Bailly: 3-0.

De tegentreffer van invaller Haroun was mooi, maar kort daarna kreeg Genk nog twee goals om de oren. De doelpunten van De Smet en De Sutter maakten het Brugse feest compleet, al liet Cercle nog enkele mooie kansen liggen.

Видео zo 20 jan 2008 20:30 Cercle - Genk 5 - 1 канала cercle2008