Vinslövs HK - Anderstorps SK 36-30

Det blev till slut en viktig seger för VHK mot Anderstorp. Lagen följdes åt till 5-5 men sedan gick hemmalaget ifrån till 10-6. Anderstorp kom tillbaka och var två mål ner när Jasmin Jahic reducerade till 12-10. Några snabba mål i slutet på halvleken av VHK gjorde paus siffrorna till 16-11
VHK avgjorde matchen i början på andra halvlek när man gick från 16-11 till 23-13. Det var många snygga mål och snabba kontringar som gjorde att VHK drog ifrån.

Tio måls försprång för VHK till sju minuter kvar då några utvisningar och lite för mycket Hawaii handboll från bägge lagen gjorde att Anderstorp kom så nära som 34-30 två minuter innan slut. VHK gjorde dock de två sista målen och tog en väldigt välbehövlig seger.

Laget fortsätter att leverera fartfylld och härlig handboll som är väldigt roligt att titta på.

Видео Vinslövs HK - Anderstorps SK 36-30 канала VHK-TV