Загрузка страницы

Ruime nederlaag Vitesse O15 bij PSV O15

De Herdgang, Eindhoven, 13 november 2021
Vitesse O15 mocht vandaag aantreden tegen PSV O15. De heen wedstrijd won Vitesse met 4-0 maar Vitesse is niet helemaal lekker uit de herfstvakantie gekomen en de vorm is even ver te zoeken.

De eerste kans van de wedstrijd was nog voor Vitesse maar vlak daarna was het toch Dean IJssel de Schepper die PSV op voorsprong bracht. Vitesse kreeg in de loop van de 1e helft nog wel de mogelijkheid tot kansen maar de rust werd bereik met 1-0.

De 2e helft begon Vitesse goed. Al vroeg kwamen ze op gelijke hoogte door een fraaie vrije trap door Geronimo Londar: 1-1. Vitesse leek door te drukken maar het was opnieuw Dean IJssel de Schepper die PSV op 2-1 bracht. Direct erna viel de 3-1 door Gino Verhulst. Vitesse probeerde het wel maar toen de 4-1 viel door opnieuw Dean IJssel de Schepper was de wedstrijd gespeeld. Vitesse verliest opnieuw en de ruime voorsprong is verdwenen.